Maakt u zich zorgen over wat er met uw inboedel en woning gebeurt na uw overlijden? Bent u bijvoorbeeld alleenstaand, wilt u anderen niet belasten of woont uw familie in het buitenland? DB ontruiming ontzorgt u graag in de ontruiming van uw woning nadat u bent overleden. We zorgen ervoor dat waardevolle spullen niet verloren gaan en uw woning bezemschoon wordt opgeleverd. Dit regelen we samen van te voren, zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om het ontruimen van uw woning voor overlijden te regelen.

Wat te doen na overlijden alleenstaande?

U woont alleen en maakt zich zorgen over de zaken die u moet regelen wanneer u komt te overlijden. Daar komt een hoop bij kijken, zo ook het leeghalen van uw woning. Er zijn verschillende redenen waarom u dit op voorhand geregeld wil hebben voordat u komt te overlijden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw familieleden in het buitenland wonen, u uw familieleden niet wil belasten met de zware taak van het ontruimen of niet wil dat waardevolle spullen verloren gaan.

Huis leeghalen na overlijden van te voren regelen

Het huis leeghalen wordt vaak pas geregeld na het overlijden van een dierbare. Een klus die niet alleen fysiek zwaar is, maar ook emotioneel voor nabestaanden. Daarom bieden wij bij DB ontruiming de mogelijkheid om dit van te voren te regelen. Bij overlijden komt namelijk al een heleboel regelwerk kijken. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over het bezemschoon opleveren van uw woning en het behoud van waardevolle spullen.

Daarbij ontzorgen wij u van a tot z. Wij leggen samen van te voren de afspraken contractueel vast bij een notaris zodat u volledige controle heeft over wat er met uw inboedel gebeurt na overlijden. Ook het contact met een notaris kunnen wij voor u uit handen nemen.

Spullen doneren na overlijden

Het kan goed zijn dat u bepaalde spullen wilt doneren aan een goed doel of aan een museum. Ook deze afspreken leggen we vast zodat niemand, ook niet eventuele erfgenamen, aanspraak kunnen maken op uw inboedel. Zo hebt u alles op voorhand met een goed gevoel geregeld.

Huis leeghalen na overlijden kosten

Wanneer u ervoor kiest om het ontruimen van uw woning voor overlijden contractueel vast te laten leggen bij DB ontruiming, dan reserveert u als het ware een bedrag voor het moment na uw overlijden. Welke diensten daarvoor verricht worden leggen we samen contractueel vast. Bent u benieuwd wat het kost om een woning te laten ontruimen en leeghalen? De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de woning en de werkzaamheden die daarbij komen kijken. Wij werken snel. Neem gerust vrijblijvend contact op! Wij maken voor u een offerte op maat, waarbij u en uw dierbaren exact weten waar zij aan toe zijn. Bij ons staat eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel en is ons doel om u volledig te ontzorgen op het gebied van ontruimingen.

Woningontruiming en recyclen

Alle niet meer bruikbare spullen en materialen, zoals een kapotte wasmachine of een versleten bank, worden naar de milieustraat gebracht in uw omgeving waar deze gerecycled worden. Alle bruikbare spullen schenken wij aan goede doelen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

https://www.dbontruiming.nl/offerte-aanvragen/

T. 085-0488889

M. 06-30501837