HOOGKARSPEL - Harder Hoogkarspel heeft per 1 maart Volten Natuursteen overgenomen. Door deze overname wordt het aanbod van Volten geprofessionaliseerd en verstevigt Harder zijn afzet binnen Noord Holland.


Efficiency en uitbreiding

De directie van Harder bestaat uit Jando Harder en Ketie Hoogervorst-Harder. “We zijn trots op de overname en starten vol vertrouwen aan deze uitbreiding. Voor de bestaande klantenkring van Volten betekent dit een groot voordeel. We kunnen efficiënter en flexibeler werken vanuit een grotere basis aan kennis en ervaring. Het personeel van Volten komt in een mooi team van medewerkers terecht. De directie van Volten zorgt de komende 2 maanden voor een geleidelijke overdracht. Met een bedrijf als Volten zien we mooie kansen in Schagen en omgeving ontstaan“.
De directie van Volten is ook blij met de overname; wij hebben een aantal jaren een mooie groei doorgemaakt. Deze overname is een volgende stap om onze klanten meer keuze in materialen, een breder dienstenpakket en nog meer professionaliteit te bieden. “Ik laat mijn klanten achter bij een goede en betrouwbare organisatie; aldus Rob de Leeuw.

Professionalisering aanbod Harder Natuursteen is reeds een gevestigde naam in de natuursteenbranche in Noord-Holland. Met een modern machinepark zorgen zij voor een grote diversiteit aan producten, zoals natuursteen voor de bouw, interieurwerk, keukenbladen en grafmonumenten. Middels de nieuwste technieken wordt het werk in eigen huis geproduceerd en daarna vindt het zijn afzet naar klanten door heel Noord-Holland en daarbuiten. Zij doen dit met 22 medewerkers.

Productie en showroom
Voorlopig blijft Volten zijn diensten aanbieden met behoud van naam. Immers, Volten biedt al bijna 100 jaar natuursteenproducten. Echter zal Harder Natuursteen steeds vaker zichtbaar worden. Tot 1 mei blijft de showroom in beperkte mate actief in Schagen. Het complete aanbod, de imposante voorraad aan platen voorraad en de productie van Harder Natuursteen bevindt zich in Hoogkarspel. Uiteraard komen de adviseurs ook ter plaatse.
Foto: Jando Harder en Ketie Hoogervorst-Harder, directie Harder Natuursteen