BLOEMENDAAL - Op zondag 15 december opent Caprera nog één keer hun poorten voor Kerst in Caprera. Samen met Muziekschool Jaap Prinsen hebben zij een sfeervol en muzikaal programma samengesteld voor het hele gezin. De toegang is gratis!

Een feestelijke middag voor het hele gezin
Tussen 12:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rond het openluchttheater. Er is een levende kerststal met een os, een ezel en een alpaca, een vertelschuur waar de mooiste kerstverhalen worden verteld voor kinderen en een kleine kerstmarkt.

Live Kerstmuziek
Gedurende de middag zijn er doorlopend muzikale optredens. Een kerstkoor zingt de mooiste kerstliedjes en er zijn optredens van de Bloemendaal Funk Factory, popkoor Kids Aloud, een dwarsfluitensemble en een koperensemble. Je mag zelf ook een duit in het zakje doen door mee te zingen met de feestelijke X-mas-Sing-a-Long! In het bos kun je een kaarsjeswandeling maken, naar een open plek waar een mini-optreden plaatsvindt.

Glühwein, Marshmallows en Kastanjes
Om lekker warm te blijven verkopen ze deze middag glühwein, warme chocolademelk, soep en pannenkoeken. Kinderen kunnen zelf marshmallows roosteren op een houtvuur en er worden kastanjes gepoft.

Het wordt een gezellige middag waarbij je helemaal in de kerstsferen komt! Sluiten jullie samen met Caprera het jaar af?