HOOFDDORP - Na ruim 40 jaar kwam er een einde aan het voortbestaan van de band De Dijk. Voor de Heeren van Haerlem was dat dé aanleiding om de tour ter ere van hun tienjarig bestaan te wijden aan het oeuvre van De Dijk: Dijkhonger.


In 2023/24 toeren de Heeren van Haerlem met een extra grote bezetting met De Dijkhonger Show door Nederland. Deze show is op 18 Januari te zien bij Cpunt in Hoofddorp

Sinds 2013 spelen de Heeren van Haerlem Nederlandstalige covers van onder andere Doe Maar,Toontje Lager, The Scene en natuurlijk De Dijk. "Meerdere generaties zijn opgegroeid met de nummers van deze band", aldus Marcel Klingeler. "Dit geldt natuurlijk ook voor allebandleden. Het was dan ook snel besloten dat onze jubileumtour een tribute aan De Dijk zou worden.

"In 2023 hebben we de show met groot succes in Haarlem, Utrecht, Zaandam en Purmerend gespeeld en we kunnen dan ook niet wachten om deze show naar het Hoofddorpse C.(punt) te brengen

Over de Heeren van Haerlem:
Een nederpop-coverband met onder andere De Dijk, Hazes, The Scene, Blof in het repertoire. De band bestaat uit: Marcel Klingeler (zang & trompet), Sytse Bakker (gitaar & zang), Niels Redeker (gitaar &zang), Ruud van Zijl (toetsen & zang), Jeroen Schothorst (basgitaar), Ramon Bakker (drums)Bart van Ballegooijen (saxofoon), Rodney Calis (trompet), Maria Eldering (viool)