Marijke en Vincent van den Bosch hebben bij Tummers patisserie passionnelle de garde gezwaaid voor 16 jaar en sinds 2013 hebben zij een ambachtelijke patisserie gevestigd op de Kruisweg 642 in Hoofddorp. Na de verkoop van Tummers Heemstede in maart 2019 was het moment rijp voor een nieuwe naam in Hoofddorp. The Pastry Kitchen werd in juli 2019 geboren. Letterlijk betekent The Pastry Kitchen "de banket keuken" of "de patisserie keuken". Deze naam werd gekozen door Vincent en Marijke die beide vele jaren in Canada hebben gewoond en gewerkt. Zij vonden het belangrijk om een beschrijvende en toegankelijke naam te kiezen voor Hoofddorp met haar internationale karakter.

Bij The Pastry Kitchen (verkort naar TPK) wordt er dagelijks aan verse creaties gewerkt, zowel door de jaren bewezen en geteste recepten maar ook nieuwe producten. U bent dinsdag t/m zondag van harte welkom in de winkel, tearoom en lunchcafé of kunt u 24/7 gebruik maken van de webshop met meer dan 100 heerlijke producten. Voor de maand februari, is er een aanbieding 5% korting bij The Pastry Kitchen webshop met gebruik van kortingscode KRANT5 bij bestellingen vanaf €50 en KRANT10 met 10% korting bij bestellingen vanaf €100. Gaarne minimaal 2 dagen van tevoren bestellen.

Het team en de eigenaren van “Tummers Hoofddorp”, nu The Pastry Kitchen, zijn ongewijzigd en u kunt zeker nog naar de Kruisweg in Hoofddorp voor de heerlijkste gebakjes, taarten, ijs en chocolade die u al deze jaren bent gewend. Het Team van The Pastry Kitchen staat klaar om u te verwelkomen en te verwennen in de vernieuwde winkel en tearoom aan de Kruisweg.

Kruisweg 642
023-555-3226
www.thepastrykitchen.nl
info@thepastrykitchen.nl
Instagram @tpkhoofddorp