HAARLEMMERMEER - Team Sportservice, het sportloket in Haarlemmermeer, kondigt vol enthousiasme een gevarieerd sport- en beweegaanbod aan voor alle inwoners van de gemeente tijdens de aankomende zomervakantie. Met activiteiten geschikt voor alle leeftijden belooft Team Sportservice samen met maatschappelijk partners een zomer vol plezier, gezondheid en beweging voor de hele gemeenschap.

Gedurende de zomervakantie organiseert Team Sportservice in samenwerking met de partners een breed scala aan sportieve evenementen en activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld de Sportvierdaagse, HaarlemmerMEER MOVES en het Zomer Mega Sport- en Spel Festijn. Activiteiten waar kinderen en jongeren tijdens de vakantie kennismaken met verschillende sport- en spelvormen. Van bekende sporten als voetbal en trefbal tot een Sweeper challenge en hoge klimwand. Alle activiteiten worden begeleid door ervaren trainers en coaches die een veilige en leuke omgeving creëren.

Jongeren worden via HaarlemmerMEER MOVES uitgenodigd om deel te nemen aan spannende sportevenementen, waaronder gave trucs op een BMX leren van wereldkampioen Sietse van Berkel, een 9 meter hoge mobiele klimwand beklimmen, een goede workout bij het calisthenics toestel, balanceren op een slackline, parksporten, suppen, E-games, jumpen op de tumblingbaan en nog meer. Deze uitdagende activiteiten stimuleren een gezonde leefstijl, teamwerk en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, terwijl ze tegelijkertijd een gezonde dosis beweging en plezier bieden.

Ook volwassenen en senioren worden niet vergeten. Team Sportservice en verenigingen in onze gemeente organiseren diverse groepslessen en beweegactiviteiten zoals wandelen, fysio en fietsactiviteiten. Deze activiteiten zijn ontworpen om de fysieke fitheid te verbeteren, stress te verminderen en de algehele gezondheid en welzijn te bevorderen. Het is een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten, sociale banden te versterken en samen van een actieve zomer te genieten.

"Als Team Sportservice zijn we trots om inwoners van de gemeente Haarlemmermeer te voorzien van een uitgebreid sport- en beweegaanbod tijdens de zomervakantie. Zeker wanneer we dat kunnen combineren met sociaal en cultureel aanbod van maatschappelijk partners" zegt Barry Wehman - Provinciaal manager van Team Sportservice. “We willen alle inwoners aanmoedigen om deel te nemen en te profiteren van geweldige mogelijkheden om gezond te leven, plezier te hebben en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Samen kunnen we een gezonde en sportieve gemeenschap creëren."

Een overzicht van alle sport- en beweegactiviteiten georganiseerd door Team Sportservice in de gemeente Haarlemmermeer is te vinden op Noordhollandactief.nl. Hier kun je meer informatie vinden over de verschillende activiteiten, locaties en inschrijvingsinstructies. Laat de zomervakantie een periode zijn van beweging, plezier en gezondheid. Doe mee met het sport- en beweegaanbod van Team Sportservice en geniet van een actieve zomer voor alle leeftijden.