HAARLEMMERMEER- Danscentrum Marcella van Altena uit Hoofddorp heeft grote bekendheid, niet alleen in deze regio, maar ook landelijk. Het danscentrum verzorgt lessen in veel verschillende dansstijlen, voor alle leeftijden. Het seizoen 2019-2020 start op 30 september a.s.. Wat is er zoal te doen?

Kiddy-dance 2,5 – 4 jaar jaar: Vroeg beginnen met dansen is niet alleen leuk maar ook verstandig. In deze cursus worden kinderen spelenderwijs vertrouwd gemaakt met muziek en beweging. Bij Kiddy-Dance wordt ook gelet op de algemene sociale ontwikkelingen, motorische vaardigheid en ontwikkelen van enthousiasme voor bewegen op muziek.

Hip-hop/streetdance vanaf groep 1 basisschool tot volwassenen: Voor de jeugd en volwassenen absoluut niet meer weg te denken in deze tijd! Zelfs de allerkleinsten kunnen op een speelse wijze leren Hip-Hoppen. Buiten het feit dat je net zo leert dansen als in videoclips, is het een fantastische manier om je uit te leven.

Jazz-showdance vanaf groep 1 basisschool tot volwassenen: Een populaire cursus die Film, Musical, Show en Jazz-dance combineert. De leeftijdsgroepen zijn zorgvuldig opgebouwd en werken aan een thema waarvoor een certificaat kan worden behaald. Eind juni is er de grote theatershow in schouwburg De Meerse.

Tapdance vanaf groep 3 basisschool: Een geweldig leuke cursus waar je niet stil kunt blijven staan. Tap wordt tegenwoordig op de meest hippe muziek uit de top 40 gedanst, niks oudbollig!

Lablast volwassenen: Al jaren een succes in Amerika en vanaf oktober in ons danscentrum! LaBlast® is een dance & fitness programma ontwikkeld door meervoudig wereldkampioen door Louis van Amstel. LaBlast® is een leuke, hoge energie-dans fitness workout die mensen uitdaagt en inspireert. Het plezier van dansen en het effect van een cardio workout.

Senioren 55+: Voor het 30e jaar in successie start in oktober de dansles gecombineerd met vrijdansen voor 55-plussers. Lekker een middag dansen op de mooiste muziek in een luxe ambiance waar u nieuwe vrienden ontmoet en heerlijk op een ontspannen manier leert dansen.

Stijldansen voor paren: Samen dansen is weer helemaal hip, Dancing With The Stars is weer op tv begonnen en daar zijn wij blij mee zodat iedereen kan zien hoe leuk dansen is. Vanaf maandag 30 september start er weer een groep beginners Stijldansen, eindelijk weer een avond samen uit!


Dit was een selectie uit het totale aanbod; zie www.marcellavanaltena.nl voor meer info.


Bij Marcella van Altena kunt u ook feesten van 50 tot 350 personen organiseren - voor elke gelegenheid en van eenvoudig tot volledig verzorgd met muziek en entertainment. In onze zeer modern ingerichte zalen is professionele geluids- en licht apparatuur aanwezig, microfoons, airco en een zeer sfeervolle inrichting. Ieder feest is een stukje maatwerk. Samen met u maken wij er een feest van waarover uw gasten nog lang zullen napraten.


Danscentrum Marcella van Altena, Prins Bernhardstraat 1, 2131 XJ Hoofddorp, tel: 023-5613527, website: www.marcellavanaltena.nl