ZUID-SCHARWOUDE - LSVV is al enige tijd veilig in de 1e klasse A en heeft als doelstelling om zo hoog mogelijk te eindigen om daarmee trainer Rob Klanker, die na vijf jaar vertrekt, een mooi afscheid te geven. De geel-blauwen zijn daarmee goed op weg want in drie wedstrijden in acht dagen werden zeven punten behaald. Zondag moest degradatiekandidaat DSOV er aan geloven (3-2).

Anders dan de uitslag doet vermoeden was het een dikverdiende zege voor de Klanker-equipe. gezien het feit dat men slordig omging met de mogelijkheden die het kreeg had de score namelijk veel hoger kunnen uitvallen. Nadat Noud Kaagman de gasten uit Vijfhuizen op voorsprong had gebracht wist LSVV de zaken snel te keren. Via een fraaie volley van Bas Kansen, en treffers van Toine Merk en Jacco Paauw had men al voor de rust een comfortabele voorsprong.

LSVV vergat daarna door te drukken en in de laatste vijf minuten werd het nog onnodig spannend toen Wouter Haarmans de aansluitngstreffer maakte, maar verder liet LSVV het niet komen.

De nummer zeven in de stand gaat zondag op bezoek bij nummer zes Assendelft en speelt in de twee weken daarna nog de derby's tegen Kolping Boys en AFC '34.