ZUID-SCHARWOUDE - Drie keer van een achterstand terugkomen en na afloop toch met legen handen staan. Het is wellicht illustratief voor de wisselvallige prestaties van LSVV dit seizoen. In de thuiswedstrijd tegen SV Hoofddorp verloor de ploeg van Rob Klanker in de slotfase met 3-4.

Waar een gelijkspel op zijn plaats was geweest, Hoofddorp was namelijk de betere in de eerste helft en LSVV na rust, daar won uiteindelijk de gelukkigste ploeg. LSVV begon al niet al te best aan het duel. Na een misverstand achterin kon Yannick Spaargaren al na twee minuten voor de 0-1 zorgen. Een rake vrije trap van Bas Kansen betekende even later de gelijkmaker, maar nog maar in de tiende minuut was er een nieuwe achterstand na een treffer van Martijn Tjon-A-Noek. Hoewel de gasten het duel onder controle leken te hebben kwam LSVV kort voor de rust weer op gelijke hoogte. Boy Kansen krulde een vrije trap op het hoofd van zijn broer Bas en de 2-2 bij rust was een feit.

LSVV begon voortvarend aan de tweede helft en al snel was er goede kans voor Toine Merk die over mikte. Bij de eerste tegenaanval van de gasten was het wel weer raak. Gayrvinho Zeefuik kon de bal binnen schieten na aangeven van Tjon-A-Noek. LSVV moest opnieuw in de achtervolging en slaagde opnieuw. Met nog meer dan een half uur op de klok was het Martijn Grooff die de 3-3 liet aantekenen. De Klanker-equipe kreeg hierna kansen op de voorsprong, maar kwam enkele malen een uitstekende keeper Zuidema tegen. Het over de streep trekken van het verdiende punt lukte echter ook niet, want vijf minuten voor tijd was het opnieuw Tjon-A-Noek die scoorde en LSVV in mineur achterliet: 3-4.