UITHOORN - Het is AFC '34 opnieuw niet gelukt om Legmeervogels te verslaan. Uit de laatste zeven ontmoetingen werd er drie keer een gelijkspel behaald, maar in tegenstelling tot de ploeg uit Uithoorn wisten de Alkmaarders nog nooit te winnen.

Dat het deze keer lastig zou worden was vooraf al duidelijk aangezien trainer Job Dragtsma het zonder zijn twee topschutters Sercan Yilmaz en Stefan Smal, smaen goed voor twintig treffers, moest doen wegens blessures. Toch kwam de Alkmaarse formatie in Uithoorn op voorsprong door een treffer van Martijn Riemersma. Legmeervogels nam hierna het heft in handen en AFC '34 kwam er nauwelijks meer uit. Uiteidnelijk werd de ruk teveel en was het Yorick van der Deijl die met twee treffer de wedstrijd keerde.

Dragtsma greep in de rust in door alsnog de niet fitte Smal te brengen evenals Jerry van Sluijs. Laatstgenoemde zorgde uiteindelijk voor de gelijkmaker door een vrije trap van Mustafe Baré tegen de touwen te koppen. Met die 2-2 stand moesten beide ploegen uiteindelijk vrede hebben.