HOOFDDORP - Hyde Park, ontwikkelaar van de nieuwe stadswijk met 3.800 woningen voor jong en oud, is ook dit jaar trotse hoofdsponsor van het naastgelegen TV Hoofddorp. Dit jaarlijks terugkerende tennistoernooi in Hoofddorp vindt plaats van 2 tot en met 8 augustus 2021.

Hyde Park Open & NRT 2021
Aan de Prins Hendriklaan in Hoofddorp bevindt zich het mooie tennispark van TV Hoofddorp. Hier vindt jaarlijks het Nationale Ranglijsttoernooi (NRT) plaats. Het toernooi ontvangt elk jaar de nationale top. Het initiatief voor dit tennisevenement was voor de ontwikkelaar van Hyde Park, die al langer sponsor is, aanleiding om zijn sponsoring uit te breiden en zijn naam aan dit toernooi te verbinden. Zo gaat er weer een mooi sportief evenement in en voor Hoofddorp en de regio van start.


“Als Hyde Park voelen we ons inmiddels nauw verbonden met Hoofddorp. De sponsoring van het NRT en TVH toernooi zien we als een bevestiging van de relatie die we met Hoofddorp als stad hebben opgebouwd. We zijn verheugd dat zoveel Hoofddorpers de weg naar het sportevenement weten te vinden. Het stimuleren van een gezonde leefstijl is voor ons belangrijk, dit laten we zien door een beweegvriendelijke en -stimulerende inrichting van de openbare ruimte te realiseren in Hyde Park.” aldus projectdirecteur Lars van Engelen van Hyde Park.


Liefhebbers zijn van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan het fraaie tennispark en te genieten van de wedstrijden. Het terras en clubhuis heeft genoeg plaats voor alle toeschouwers. Uiteraard binnen alle geldende corona-maatregelen. Een bezoek aan het toernooi is daarnaast een mooie gelegenheid om behalve het tennispark ook het naastgelegen Hyde Park te bewonderen.


Over Hyde Park
Hyde Park in Hoofddorp is een stadswijk met een grootstedelijke en internationale uitstraling, gemakswinkels, sportfaciliteiten, een park en horeca. Direct gelegen aan station Hoofddorp en op loopafstand van het winkelcentrum. Met een prachtig stadspark direct naast de deur. De ontwikkeling van Hyde Park verloopt voorspoedig. Na het eerdere woongebouw Kensington is nu ook woongebouw Notting Hill in verkoop. In Notting Hill komen 310 woningen waarvan een groot deel al is verkocht. Met in totaal 3.800 nieuwe woningen draagt Hyde Park bij aan de grote vraag naar woningen. De nieuwe wijk zorgt daarnaast voor meer gezelligheid en horeca in Stadscentrum Hoofddorp.