HOOFDDORP - Maak je klaar voor een onvergetelijke sportervaring! De inschrijving voor de langverwachte Sportvierdaagse 2023 is officieel geopend. Dit is jouw kans om deel te nemen aan het leukste sportkamp van Haarlemmermeer en een te gekke week te beleven! Het evenement vindt plaats van 24 t/m 27 juli bij VV UNO in Hoofddorp.

Tijdens de Sportvierdaagse maak je kennis met zowel bekende als onbekende sporten. Van voetbal tot basketbal, van atletiek tot tennis, er is voor elk wat wils! Bovendien krijg je de unieke kans om clinics te volgen van echte professionals in hun vakgebied. Leer van de besten en ontdek jouw verborgen talenten.

Om een optimale ervaring te bieden, worden de deelnemers ingedeeld in groepjes van maximaal 10 kinderen. Elke groep heeft een eigen groepsbegeleider, die persoonlijk contact en begeleiding waarborgt. Zo kan elke deelnemer zich volledig ontplooien en het beste uit zichzelf halen.

Als deelnemer aan de Sportvierdaagse ontvang je een speciaal tenue en een tof certificaat als aandenken aan deze bijzondere week. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over een gezonde lunch en tussendoortjes, want deze worden dagelijks verzorgd. Wij staan garant voor een week vol plezier, sport en avontuur die je nooit zult vergeten!

"De Sportvierdaagse is een geweldige gelegenheid voor kinderen om nieuwe sporten te ontdekken, vaardigheden te ontwikkelen en vriendschappen te sluiten", aldus Aron Wijsman en Jacintha Steinmetz, organisatoren van het evenement. "We zijn verheugd om dit jaar opnieuw de Sportvierdaagse te kunnen organiseren en kijken ernaar uit om alle enthousiaste deelnemers te verwelkomen."

De inschrijvingen voor de Sportvierdaagse 2023 zijn nu geopend. Wees er snel bij, want VOL=VOL! Voor meer informatie en om je in te schrijven, ga naar Noordhollandactief.nl of neem contact op met Aron en Jacintha via awijsman@teamsportservice.nl of jsteinmetz@teamsportservice.nl.