RIJSENHOUT - Brandweer Rijsenhout organiseert op zaterdag 8 juni een open dag in Rijsenhout. Dit vindt plaats op het parkeerterrein aan het Konnetlaantje thv 29 in Rijsenhout. Tijdens deze open dag zijn er verschillende brandweervoertuigen uit de regio te bewonderen. Ook komt het team van Brandveilig Leven langs met interessante tips voor het brandveilig maken van je woning en zijn er leuke activiteiten voor de kinderen!

Spectaculaire demonstraties
Daarnaast is ook de jeugdbrandweer aanwezig en zit de dag vol met interessante demonstraties. Zo laat de brandweer onder andere een gasfles ontploffen en zie je wat de gevaren zijn van een vlam in de pan. Door middel van de open dag wil de Brandweer van Rijsenhout buurtbewoners graag laten zien wat er allemaal gebeurt op de kazerne. En hopen zij tegelijkertijd interesse te wekken bij buurtbewoners om ook bij de (vrijwillige) brandweer te komen werken.

Het programma
Het programma start op zaterdag 8 juni om 12 uur en vindt plaats aan het Konnetlaantje 29 in Rijsenhout. We verwachten dat de open dag tot ongeveer 16.00 uur duurt.

Datum: 8 juni
Tijd: 12.00 uur – 16.00 uur
Locatie: Konnetlaantje thv 29, Rijsenhout