BADHOEVEDORP - Op zaterdag 22 oktober werden Sporting Badhoevedorp, ZV de Waterwolf en RKSV Pancratius in het zonnetje gezet bij Vomar Badhoevedorp. Deze clubs behaalden de meeste stemmen in regio Amsterdam en Diemen tijdens de Club is Koning-Verdubbelaar-weken bij Vomar. Daarmee hebben zij een mooi geldbedrag voor de clubkas gewonnen. Vrijwilligers van de clubs kregen bij de uitreiking een symbolische waarde cheque en een bos bloemen overhandigd door de Supermarktmanager van de winkel. In totaal hebben maar liefst 139 clubs een geldbedrag gewonnen.

Clubs kunnen het hele jaar door hun clubkas spekken
Club is Koning Verdubbelaar was een tijdelijke campagne waarbij clubs kans maakten op een extraatje, bovenop het bedrag dat zij eerder al bij elkaar hadden gespaard. Met Club is Koning kunnen zij namelijk het hele jaar door hun clubkas spekken bij supermarkt Vomar. Door het koppelen van hun klantenkaart aan de club wordt namelijk altijd 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen apart gezet voor de club. Zo worden clubs het hele jaar door financieel ondersteund.

Winnaars in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking
In 41 Vomar-winkels vond zaterdag 22 oktober een prijsuitreiking plaats voor 139 clubs. De waarde cheque werd door de clubs dankbaar in ontvangst genomen. Veel clubs hebben al nagedacht over een mooie bestemming voor dit geld. Zo zijn er clubs die hiervan nieuwe sportmaterialen gaan aanschaffen, worden er verenigingsavonden gepland en zijn veel clubs van plan om iets te gaan organiseren voor de vele vrijwilligers die zich wekelijks inzetten voor de club. Een mooi resultaat dus!