HOOFDDORP - Een nieuwe reisadviseur heeft zich gevestigd in Hoofddorp, één die de nadruk legt op persoonlijke service en zeven dagen per week beschikbaar is. Jessica Dekkers is aangesloten bij Travel Counsellors Nederland B.V., een uniek concept in Nederland, dat in november 2005 is gestart. Het is onderdeel van Travel Counsellors PLC in Engeland, dat in 1994 werd opgericht en inmiddels het grootste, onafhankelijke reisbureau in Groot-Brittannië is met meer dan 1800 reisexperts. Zij zijn zelfstandig ondernemer, werken vanuit huis en staan bekend om hun uitzonderlijke, persoonlijke service aan hun klanten.


Zoals bij een ‘normaal’ reisbureau kunnen bij Travel Counsellor Jessica Dekkers alle reizen van zowel grote touroperators als specialistische reisondernemingen worden geboekt, zoals (rond)reizen op maat, een weekendje weg, een vakantie binnen Europa of ver weg, stedentrips, cruises, busreizen, wintersport- of exotische zonvakanties, excursiereizen, campings, vakantiewoningen, losse vluchten of hotelovernachtingen, autohuur, èn reis-/annuleringsverzekeringen. Tevens kan Jessica Dekkers in het eigen boekingssysteem van Travel Counsellors alle reizen op maat samenstellen, volledig afgestemd op de wensen van de klant. En tegen dezelfde prijzen die men bij het reisbureau vindt. Er wordt ook niets méér betaald voor de uitmuntende service die een persoonlijke Travel Counsellor biedt.

Jessica Dekkers is jarenlang werkzaam geweest in de reisbranche, beschikbaar op tijdstippen dat het de klant het beste schikt en geeft het allerbeste advies en een uitstekende, persoonlijke service. Klantvriendelijkheid, dienstverlening en de juiste prijs/kwaliteitverhouding staan erg hoog in het vaandel. Travel Counsellors Nederland is lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en deelnemer in de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jessica Dekkers
T 0630525143
E jessica.dekkers@travelcounsellors.nl
W https://www.travelcounsellors.nl/jessica.dekkers/


Meer informatie over de organisatie Travel Counsellors vindt u op: www.travelcounsellors.nl