Erna’s Beauty, een schoonheidssalon gespecialiseerd in huidverbetering zit al ruim 30 jaar in Nieuw Vennep. Bij Erna’s Beauty heb je een ruime keuze in behandelingen voor gezicht en lijf. Maar er is nog meer deze maand!


De 10e editie van het geheel unieke Beauty Magazine van Erna’s Beauty. Een magazine boordevol inspiratie, tips & tricks voor een schoonheidssalon moment thuis en heel veel korting.

De feestdagen staan weer voor deur, wellicht anders dan andere jaren maar juist nu is het belangrijk om elkaar eens even flink in de watten te leggen. De cadeau/keuze stress herkenbaar? Erna’s Beauty magazine helpt je hierbij! Hoge kortingen op diverse cadeauverpakking van o.a Pupa! Voor ieder budget een mooi cadeau.

In het magazine vindt je ook nog een tal aan tips zodat jij je absoluut niet hoeft te vervelen tijdens de feestdagen. Wat dacht je van een Facial Party, home edition? Heerlijke maskertjes in het comfort van je eigen huis of badkamer. Het beauty magazine ligt klaar in de winkel of bekijk hem hier alvast online!