HAARLEMMERMEER - De herfstvakantie staat voor de deur en Team Sportservice heeft een scala aan huiveringwekkend leuke activiteiten gepland voor peuters, kleuters, kids en jongeren!


Griezel- en Gruwel Sport & Spelfestijn voor Peuters en Kleuters

Is het een spook? Is het een fee? Nee, het zijn de kleintjes die meedoen aan ons Griezel- en Gruwel Sport & Spelfestijn! Laat je kind of kleinkind verkleed komen als hun favoriete griezel of sprookjesfiguur en doe mee aan diverse sporten en spelletjes. Van het zoeken naar spinnetjes en pompoenen tot spookachtige avonturen, dit evenement zal hun kleine hartjes sneller laten kloppen van plezier!

Van 23 tot 27 oktober op verschillende locaties in Haarlemmermeer voor leeftijden tussen de 2 en 5 jaar.

Vakantieactiviteiten Kids: Professioneel Lasergamen

Kinderen zijn uitgenodigd om de adrenalinerush van professioneel lasergamen te ervaren, Halloween-stijl! Elk kind kan zich onderdompelen in de wereld van spoken en griezels terwijl ze proberen hun vrienden te verslaan in dit spannende spel. Met verschillende thematische spellen die gedurende de vakantie worden aangeboden, is dit een ervaring die ze niet willen missen.

Van 23 tot 27 oktober op verschillende locaties in Haarlemmermeer voor leeftijden tussen de 6 en 12 jaar.

Jongeren Halloween Sports

Duisternis. adrenaline. actie! Jongeren, zet je schrap voor één van de meest spannende evenementen van het jaar. De lasergame area komt tot leven met spoken, griezels en andere huiveringwekkende verrassingen. En voor degenen die even willen ontspannen na de actie, zijn er nog meer griezelige spellen en interactieve games.

Woensdag 25 oktober in het SKWA, Hoofddorp. Leeftijd van 11 tot 17 jaar. Inschrijving is gratis maar wel vereist en de plekken zijn beperkt! De inloop begint om 12:15 uur en de activiteiten starten om 12:30 uur.

Laat deze kans niet voorbijgaan! Meld je aan en beleef een onvergetelijke herfstvakantie met Team Sportservice. Aanmelden via https://t-s.nu/herfstvakantie