HAARLEMMERMEER - Op woensdag 22 mei om 13:00 gaan de deuren van Theater Cpunt open voor de eerste editie van de gratis Losse Heupen Dag: Een gezellige, informatieve middag met als thema vitaal ouder worden in Haarlemmermeer. Jan Slagter is dagvoorzitter van het programma, waarin de laatste trends, ervaringen, een verrassingsmoment van Duco Bauwens, een optreden van het Vennepse koor ‘Droger kan niet’ en nog veel meer aan bod komen. Ook Lokale zorgprofessionals en (maatschappelijk) aanbieders zijn aanwezig en laten zien welke activiteiten er bij jou in de buurt te doen zijn. Het event is gratis inclusief kopje koffie en gezonde snack. Aanmelden is wel verplicht via www.losseheupenclub.nl.

Na het programma in de theaterzaal is er voor de bezoekers een markt ingericht waar lokale aanbieders met kraampjes leuke activiteiten delen met de bezoekers. Als afsluiter zijn gratis prijzen te winnen in de speciale loterij van de Losse Heupen Dag.

Nieuw dit jaar is de Losse Heupen Bus. Het vervoersmiddel is speciaal beschikbaar gesteld voor senioren die moeite hebben om naar een activiteit te komen vanwege de afstand of mobiliteit. De bus brengt en haalt je van huis naar de Losse Heupen Club activiteit. Het gebruik maken van de Losse Heupen Bus is gratis en aanvragen zijn te plaatsen via de website van de Losse Heupen Club.

Je staat moeilijker op uit een stoel, bent sneller uit balans en loopt minder ver. Kortom: Je hebt steeds meer moeite met bewegen. Ga dan “hup in de benen!” met de Losse Heupen Club.

De Losse Heupen Club is een initiatief van Team Sportservice voor iedereen die graag fit en vitaal oud wil worden. De club is een vindplek voor beweeg- en activiteitenaanbod op elk niveau in de gemeente Haarlemmermeer en organiseert door het jaar heen bijeenkomsten waar de laatste trends op het gebied van bewegen en valpreventie te vinden zijn,

Kom je gezellig langs op woensdag 22 mei of wil je meer weten van de Losse Heupen Club? Kijk dan op www.losseheupenclub.nl