RIJSENHOUT - Op zondag 3 juli 2022 organiseert de Rotary Club Haarlemmermeerlanden de Seniorendag. Het wordt een vaartocht door de Kaag en Braassem. Een mooi dagje uit voor ouderen uit de Haarlemmermeer die wel een verzetje kunnen gebruiken. “Sinds twee jaar kunnen we eindelijk weer eens iets organiseren voor senioren”, zegt Alexander van der Pijl, woordvoerder van de Seniorendag van Rotary Club Haarlemmermeerlanden.

De Rotaryleden en andere vrijwilligers halen de ingeschreven ouderen thuis op. Zij worden vervolgens naar de opstapplaats van de boot in Rijsenhout gebracht, waar men dan rond 12 uur zal vertrekken. Aan boord is aan alles gedacht en de dag is volledig verzorgd. Een mooi buffet, drinken en zelfs aan medische begeleiding is gedacht. Ook zal er gezorgd worden voor entertainment. De gasten worden aan het einde van de middag weer thuisgebracht. Deze dag is gratis voor de senioren en wordt aangeboden door de Rotary Club Haarlemmermeerlanden.

Aanmelden

Ouderen die graag mee willen, kunnen zich opgeven bij Sabine Vera Evertman, via secretariaat@dunweg.nl of 06-35 13 05 05 (tijdens werkdagen van 8.30-13.30u). Omdat er beperkt plaats is op de boot, kan de Rotaryclub niet garanderen dat alle senioren die zich aanmelden, aan het feest kunnen deelnemen. Van der Pijl: “Al met al maken wij er met de ouderen samen weer een echt feestje van. Net als drie jaar geleden tijdens het bezoek aan Arendshoeve in Rijsenhout”.