UITHOORN - Salsa is HOT, de muziek is vrolijk; Een beetje "Caribe" en de zomer duurt 12 maanden per jaar!Geen ritmegevoel? No problem! Twee linkervoeten? Dat is onze specialiteit!

Nog Salsa leren dansen voor het eind van het jaar? Kom ook dansen bij Salsa Sirena de gezelligste club van de regio.Op 5 november kan je meedoen met de proefles in Uithoorn.

SalsaSirena specialiseert zich in Feelgood Dancing; Salsa en Bachata les op een ontspannen manier in een gecombineerde cursus, met humor, kwaliteit en persoonlijke aandacht. We letten op muzikaliteit, leiden, volgen en techniek, maar leren je social dancing, niet 10.000 draaien die je nooit danst. Dus heb je niet de ambitie om Nederlands Kampioen te worden, maar zou je wel elke week willen verheugen op een leuk avondje uit, kom dan dansen bij SalsaSirena!

Doe mee met de open les op zondag 5 november.Je maakt dan de 1e les van de cursus met docenten Peter en Bianca mee, en mag aan het eind van de les beslissen of je de rest van de cursus ook wil volgen.

Voor de proefles betaal je € 10 via Tikkie, en als je je inschrijft wordt dit uiteraard van het lesgeld afgetrokken.19.30-20.45u
Locatie: de BalletzaalHugo de Grootlaan 11422 BR Uithoorn
Je bent welkom met of zonder partner (we kunnen je plaats niet op voorhand garanderen als je je zonder partner inschrijft, maar we proberen een match te maken).

Geef je wel even op via email o.v.v. naam en telefoonnummer: info@salsasirena.nlmeer info vind je op: www.salsasirena.nl