HOOFDDORP - In oktober 2021 heeft Rogier zijn Patisserie op de Kruisweg in Hoofddorp geopend. Een lang gekoesterde droom is werkelijkheid geworden. Rogier is al vanaf zijn vijftiende jaar actief in de patisserie. Hij werkte bij diverse zaken in Noordwijk met grote namen zoals Huize van Wely en Grand hotel Huis ter Duin.


Tijdens zijn opleiding heeft hij verschillende prijzen op school en landelijk niveau in de wacht gesleept, zoals de Geert Grieve Prijs en de Gouden gard, een ereplaats bij de Pastry award. Daarnaast heeft hij als lid van het Nederlands koksteam meegedaan aan meerdere internationale wedstrijden in Duitsland, Zwitserland en Rusland. Daar behaalde hij prachtige resultaten, zoals zilveren en gouden prijzen in diverse categorieën. De Moederdagtaart voor onze toenmalige koningin Beatrix heeft hij samen met een paar andere patissiers mogen maken. Als docent consumptieve techniek heeft hij gewerkt in Amsterdam en Voorhout. Tijdens zijn onderwijscarrière behaalde hij de nationale onderwijsprijs met het vervaardigen van smaaklessen.

ALTIJD LEKKER VERS

Samen met mijn vrouw Jacqueline ben ik de uitdaging aangegaan om het publiek van Hoofddorp en omgeving te verrassen met onze mooie winkel. Wij willen u graag kennis laten maken met topproducten op het gebied van chocolade en patisserie. We zijn enorm trots op ons team en vinden het heerlijk om iedereen elke dag verse producten aan te kunnen bieden.

Ook voor feesten, partijen en andere gelegenheden bent u bij ons aan het juiste adres. Met veel plezier denken wij met u mee voor de juiste invulling van uw bestelling. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Check onze website of Facebookpagina of kom gewoon gezellig langs in de winkel op de Kruisweg 642 in Hoofddorp.