HAARLEMMERMEER - Met de komst van Carwash Plaza Nieuw-Vennep Zuid kunt u vanaf nu altijd met een schone auto de weg op. Het wascentrum biedt mogelijkheden voor een breed scala aan voertuigen en is gunstig gelegen aan de hoofdader van en naar Schiphol, de N207 bij afrit A4 en A44, op Businesspark NieuwVennep Zuid.

Carwash Plaza Nieuw-Vennep Zuid opende op 6 augustus haar deuren aan de Pesetaweg 14. Het wascentrum bestaat uit een kettingbaanwasstraat en 3 wasboxen met diverse wasprogramma’s. Voor het wassen van bestelwagens, campers en caravans is er speciaal een wasbox ingericht. Het behulpzame personeel zorgt altijd voor een superschoon wasresultaat. Ook zijn er moderne stofzuigers uitgerust met luchtblazers beschikbaar.

Klanten kunnen een gratis waspas aanvragen via de website www.carwashplazanvz.nl of bij de kassa. Zij kunnen met de pas snel en gemakkelijk betalen en met extra voordeel wassen. De pas is onbeperkt geldig en eenvoudig te blokkeren bij verlies.

Openingsactie
De bewoners van Nieuw-Vennep ontvangen begin september een flyer op de deurmat met daarop 4 kortingsbonnen. De bonnen zijn geldig van 5 tot en met 30 september en zijn ook te downloaden via www.carwashplazanvz.nl. De klant kan per wasbeurt één bon verzilveren en kan kiezen uit een opwaardering van de waspas van €60 bij betaling van €50, een opwaardering van €130 bij betaling van €100, het beste wasprogramma ‘Platinum’ van €14,50 voor slechts €7,50 of €2,50 korting op een wasprogramma naar keuze.

Voordelig tanken
Eerder werd op 2 juli het naastgelegen tankstation Tamoil Express Nieuw-Vennep geopend. Uiteraard viert Tamoil de opening van haar nieuwe tankstation met een openingsactie. Klanten profiteren tot en met 30 september van kortingen tot 22 cent per liter brandstof. Kortingen zijn inclusief BTW en gelden van de Tamoil adviesprijs. Daarnaast bestaat voor zowel particuliere als zakelijke klanten de mogelijkheid om blijvend extra voordelig te tanken. Particulieren kunnen voor meer informatie kijken op www.tamoil.nl/tamoilapp en zakelijke klanten op www.tamoil.nl/tankpas.