HAARLEMMERMEER - Medewerkers van het Spaarne Gasthuis worden uitgenodigd voor een leuke golfdag op de Haarlemmermeersche Golfclub, waarmee ze letterlijk eens goed in het zonnetje worden gezet.

De golfclubs mogen vanaf maandag open. Willem de Vries, voorzitter van de Haarlemmermeersche Golfclub: “Wij zijn heel blij om weer buiten weer te mogen spelen op onze prachtige aangelegde golfbaan. Dit is mede mogelijk dankzij de medewerkers van het Spaarne Gasthuis. Hun tomeloze inzet en onverschrokken strijd in de frontlinie tegen het Corona virus waarderen wij zeer. Daarom willen onze leden deze medewerkers bedanken met een geheel verzorgd golfevenement.”

Deze ‘helden’ van het Spaarne Gasthuis kunnen dan op een leuke en ontspannen manier kennismaken met de golfsport, door middel van een golfclinic en het spelen van de vernieuwde par 3 Bolstrabaan. Ook geoefende spelers kunnen terecht op één van de drie 9-holes wedstrijdbanen. Na afloop wordt een hapje en drankje aangeboden op het terras. Dit alles wordt aangeboden door de dankbare leden van de Haarlemmermeersche Golfclub en uiteraard met in achtneming van de RIVM-richtlijnen.