CRUQUIUS - Leen Bakker opende deze week een compleet nieuwe winkel in Boulevard Cruquius. De winkel van 2388 m2, verdeeld over 2 etages is een van de flagship stores van de woonretailer, waarin presentatie, inspiratie en service een belangrijke rol spelen. ‘Met deze mooie nieuwe winkel kunnen wij onze klanten nog beter bedienen en laten zien dat LEEN er is voor iedereen’, aldus supervisor Sander Riepma.

Nieuwe vestigingslocatie

Boulevard Cruquius is een nieuwe vestigingslocatie voor Leen Bakker. De winkel, met overzichtelijke ruimtes, warme sfeerverlichting en decoratieve wanden, is verdeeld over 2 verdiepingen en heeft een oppervlakte van 2388 vierkante meter. De winkel is 7 dagen in de week geopend.

Presentatie, inspiratie en service spelen belangrijke rol

Presentatie, inspiratie en service spelen belangrijke rol. Door de winkel heen komen verschillende woonstijlen terug, zodat de klant ideeën kan opdoen en naar hartenlust stijlen en producten kan combineren. Vooraan in de winkel staan de trendcollecties gepresenteerd. Om de paar maanden wordt dit assortiment afgestemd op de laatste interieurtrends. In de winkel wordt ook veel aandacht besteed aan maatwerk; klanten bepalen zelf de kleur, stof en afwerking van hun bank, boxspring of linnenkast.

Nieuwe collega’s gezocht

Door de uitbreiding zijn nieuwe collega’s heel erg welkom in de nieuwe winkel in Cruquius.

Over Leen Bakker

In 2019 vierde Leen Bakker haar 100-jarig bestaan. Met 170 vestigingen en 2.500 medewerkers in Nederland en België en een webshop met een aandeel van 20% van de totale omzet is Leen Bakker een van de grootste omnichannel retailers in de woonbranche. Leen Bakker is in handen van Gilde Equity Management, net als Kwantum. Kwantum is al meer dan 40 jaar specialist in vloer- en raambekleding. In de 110 Kwantum winkels in Nederland en België werken ruim 1800 medewerkers.

https://www.leenbakker.nl/winkels/cruquius/cruquiusplein-52

www.leenbakker.nl

www.werkenbijleenbakker.nl