NIEUW VENNEP - Op 9 en 10 september keert het avontuurlijke festival Grazende Zwaan terug op en om Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Speciaal voor deze editie tovert het festival de monumentale boerderijschuur om op zaterdagavond voor een nieuw klassiek boerderijconcert.

De Matthäus Passion in pocketversie is geen drie uur durende versie maar een lekker uur. Een korte, toegankelijke en luchtige versie van de Matthäus, verteld in het Nederlands, met theater en prachtig arrangementen.

GRAZENDE ZWAAN

Grazende Zwaan is het leukste uitje voor de hele familie! Een weekend lang geniet je van nieuwe theatervoorstellingen, muzikale optredens en acrobatische shows. Steek je handen uit en leer de beste hutten bouwen of ga op theatrale speurtocht over het landgoed. De zaterdagavond word afgesloten met het boerderijconcert Zomerpassie, Bach's Matthäus-Passion in pocketversie. Het beloven twee avontuurlijke dagen te worden tjokvol leuks.

Dit alles is slechts een kleine greep uit het programma, want ook vaste Grazende Zwaan-partners Haarlemmermeermuseum de Cruquius, Kunstfort bij Vijfhuizen en Podium voor architectuur brengen weer uitdagend en verrassend programma mee. Kortom Grazende Zwaan is een festival voor jong en oud.

TICKETS

Als gezin koop je een familieticket en heb je toegang tot het festivalterrein en al het mooie straattheater. Een familieticket kost €12,50 voor de zaterdag of zondag (geldig voor 2 volwassenen en max 3 kinderen). Of koop een weekendticket voor beide dagen €19,00.

Alle activiteiten spelen zich af op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep, Hoofdweg 1041. Info op grazendezwaan.nl.