AALSMEER - Zaterdag 9 september was het weer zo ver. De jaarlijkse ‘Pramenrace’ werd weer gevaren in Aalsmeer. Ook dit jaar had de Jongerengroep van Stichting SAM de bewoners van de diverse locaties van Ons Tweede Thuis uitgenodigd om in de mooie tuin van het Zorgcentrum naar de opgetuigde en verklede opvarenden van de pramen te kijken. Dit onder het genot van een heerlijke lunch bestaande uit gesponsorde belegde broodjes, fruit en sap.


Er werd een grote opkomst verwacht, er was namelijk een verdubbeling in het aantal aanmeldingen ten opzichte van vorig jaar! Het was erg warm, maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd af en aan gelopen met water en limonade om de gasten goed gehydrateerd te houden en er waren een heel aantal partytenten geregeld om niet in de directe zon te hoeven zitten. En wat was het leuk dat een aantal pramen nog iets extra’s voor ons in petto had. Er werd een orkest voorgevaren die speciaal een prachtig nummer speelde; van een andere praam kregen nagenoeg alle gasten een bosje bloemen uitgereikt; en natuurlijk werd men voorzien van de mooiste shows vanaf de pramen inclusief waterpistolen en geldkanonnen. Na de lunch, nog meer drankjes en een ijsje keerden de gasten weer huiswaarts en konden zij terugkijken op deze mooie dag.

"We verheugen ons alweer op volgend jaar en hopen dan deze fantastische activiteit weer te kunnen doen! Zwaaien jullie dan weer naar ons?
Voor meer informatie over de jongerengroep van St. Sam of als het je ook leuk lijk om te helpen bij een van onze activiteiten, stuur even een mailtje naar jongerenstichtingsam@gmail.com, kijk op de website of check onze socials"