HOOFDDORP - Vrijwel elke ondernemer krijgt ermee te maken: klanten die hem of haar bedriegen, heel veel energie kosten of die over professionele en persoonlijke grenzen gaan. Zulke klanten is de ondernemer liever kwijt dan rijk. De Hoofddorpse ondernemer Jennifer Delano heeft over dit soort klanten een boek geschreven en zij presenteert dit op vrijdag 17 maart in boekhandel Stevens in Hoofddorp.

Jennifer is al haar halve leven onderneemster. Zij is de oprichter en eigenaar van het PR-bureau PRGoeroes, gevestigd in Hoofddorp. Jennifer heeft ook vanuit haar eigen bedrijf veel te maken gehad met ‘ongewenste klanten’ en mag zich dus ervaringsdeskundige noemen. In het boek ‘Nee zeggen loont’ toont zij aan de hand van zeer herkenbare verhalen uit de praktijk de zeven ergste soorten klanten.

“Ik wil graag ondernemers helpen bij het herkennen van dit soort klanten, zodat zij daar geen verlies meer op draaien. Ze kunnen zich zo richten op wat wel belangrijk is: met plezier werken en tegelijkertijd winst maken of de winst verder vergroten”, zegt Jennifer.

Het is het eerste boek van Jennifer, maar al voor de publicatie stormde het de Managementboek top-10 binnen.

De lancering van het boek vindt op 17 maart om 17.00 uur bij boekhandel Stevens aan de Nieuweweg 63 plaats. De inloop is al vanaf 16.30 uur.