NIEUW VENNEP - Op 9 en 10 september is het weer zo ver, Grazende Zwaan keert terug op het Landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Kom genieten met het hele gezin van familietheater, circus en een grote portie doen of trommel je vrienden op voor het beste locatietheater of het boerderijconcert. Vanaf vandaag gaat de kaartverkoop van start.


Grazende Zwaan is het leukste uitje voor de hele familie! Een weekend lang geniet je van nieuwe theatervoorstellingen, muzikale optredens en acrobatische shows. Wat denk je van 'Pim en Pom vieren feest' of 'He koe waar ga je naar toe'. Steek je handen uit de mouwen en leer de beste hutten bouwen of ga op theatrale speurtocht over het landgoed. Het beloven twee avontuurlijke dagen te worden tjokvol leuks in het landschap.

Volwassenprogramma
Kies uit drie verschillende komische locatietheatervoorstellingen die je met elkaar kunt combineren. De zaterdagavond wordt afgesloten met het boerderijconcert Zomerpassie, in de monumentale schuur op het landgoed, Bach's Matthäus-Passion in pocketversie. Ook kun je kiezen voor een arrangement met nazomerse pasta met frisse salade.

Dit alles is slechts een kleine greep uit het programma, want ook vaste Grazende Zwaan-partners Haarlemmermeermuseum de Cruquius, Kunstfort bij Vijfhuizen en Podium voorarchitectuur brengen weer uitdagend en verrassend programma mee. En dit jaar vindt je ook C. met allerlei leuke workshops! Kortom Grazende Zwaan is een festival voor jong en oud.

Tickets
Als gezin koop je een familieticket en heb je toegang tot het festivalterrein en al het straattheater. Een familieticket kost €12,50 voor de zaterdag of zondag (geldig voor 2volwassenen en max 3 kinderen). Of koop een weekendticket voor beide dagen €19,00.

Alle activiteiten spelen zich af op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep, Hoofdweg 1041. Info en tickets op grazendezwaan.nl.