HOOFDDORP - Niemand hoeft zich te vervelen in de gemeente Haarlemmermeer. Dat is het uitgangspunt van het nieuwe activiteitenplatform Ha!meer. Op initiatief van Team Sportservice en in samenwerking met lokale sportverenigingen, de gemeente Haarlemmermeer en maatschappelijk partners Maatvast, MeerWaarde en Cpunt is vanaf vandaag Ha-meer.nl gelanceerd.


Van sociale bezigheden als een gezellig kopje koffie in het buurthuis, capoeira les voor jongeren, peutergym voor de kleintjes of een proefles bij de lokale sportvereniging. Op www.ha-meer.nl is voor iedereen van jong tot oud een leuke activiteit te vinden.

Ha-meer.nl in één oogopslag

Sport en bewegen: Ha-meer.nl heeft sportieve mogelijkheden voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om actief te zijn, dit platform heeft voor elk wat wils. Alle activiteiten van Team Sportservice, lokale sportevenementen en door inwoners georganiseerde wandelingen in de buurt: Ha-meer.nl brengt de gemeenschap in beweging.

Kunst, cultuur en ontspanning: Duik in de rijke culturele scene van Haarlemmermeer: Tentoonstellingen, muziekactiviteiten, voorstellingen en meer. Het platform als vindplek is een brug tussen performers en het publiek.

Alles onder één dak

Ha-meer is een verzamelplaats van laagdrempelig aanbod. “Wij vinden dat sport, bewegen, kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Geld mag geen drempel zijn, maar vindbaarheid zeker ook niet. Het platform is eenvoudig te gebruiken: Inwoners hebben direct toegang tot een overzichtelijke kalender met alle aanstaande activiteiten. Het ontwerp maakt het eenvoudig om door het aanbod te bladeren en je aan te melden voor de activiteiten die je interesseren.

Lokale Betrokkenheid en Samenwerking

Team Sportservice verzorgt het beheer en onderhoud, maar Ha-meer.nl is tot stand gekomen door nauwe samenwerking met lokale sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en de gemeente. Dit platform is een resultaat van de gedeelde visie om Haarlemmermeer te laten bloeien door middel van gezamenlijke activiteiten en culturele uitwisseling.

Ha-meer.nl nodigt alle inwoners van Haarlemmermeer uit om deel te nemen, te ontdekken en te genieten van wat de gemeente te bieden heeft. Samen maken we van Haarlemmermeer een bruisende plek vol leven, beweging en cultuur.