AALSMEER -Vandaag openden supermarktmanager Rick Verweij en zijn team de deuren van hun vernieuwde Albert Heijn. De supermarkt aan het Praamplein 4a in Aalsmeer heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa’s. Ook is er een extra grote Bonusstraat en biedt de winkel een stomerijservice.

“Onze supermarkt heeft echt een complete metamorfose ondergaan”, vertelt Rick Verweij. “Alles ziet er nu eigentijds en lekker fris uit. De winkel oogt veel ruimer dan voorbeen. De eerste reacties van onze klanten zijn positief en daar zijn we erg blij mee.”

Vers
Bij binnenkomst word je direct verrast met een wereld van verse groente en fruit. Met dry misting, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Ook het assortiment van de bakkerij is groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Ook is er sushi die dagelijks vers wordt geleverd.

Gemak
De vernieuwde Albert Heijn wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Rick Verweij: “Daarom kun je nu ook afrekenen met zelfscan. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten tijdens het winkelen de producten zelf scannen of je scant de boodschappen in één keer bij de zelfscankassa. Als je bij de gewone kassa wil afrekenen, kan dat uiteraard. Ook valt voordeel voortaan bij ons niet meer te missen. We hebben een extra grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan. Bovendien vind je in de winkel meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje.”

Albert Heijn aan het Praamplein 4a in Aalsmeer is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 10:00 tot 20:00 uur. De winkel beschikt over gratis parkeergelegenheid.