ZWANENBURG - Na een ingrijpende verbouwing ging vandaag de Albert Heijn aan de Dennenlaan 45 weer open. Medewerkster Tineke Wijdeveld en buurvrouw mevrouw De Wit kregen de eer 'hun' winkel officieel te heropenen. Om 11:00 uur knipten zij het lintje door. De supermarkt van ondernemers Thijs Berkvens en Bruce Peters is iets groter geworden en verder compleet vernieuwd, van vloer tot plafond. Ook is er nog meer aandacht voor vers en gemak.

"De opening was gezellig. Veel mensen kwamen vandaag meteen een kijkje nemen en reageerden verrast en enthousiast. Ze vinden de winkel heel erg mooi geworden, we krijgen al veel complimenten", vertelt supermarktmanager Brian Inden trots. "Om de opening nog extra te vieren komt de beroemde levensgrote hamster op zaterdag 7 oktober bij ons langs. Dat biedt een unieke kans om samen op de foto te gaan."

Albert Heijn Zwanenburg is open op maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 22:00 uur en zaterdag en zondag van 8:00 tot 22:00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid en klanten parkeren gratis.