SCHIPHOL - Na een grondige verbouwing is de Albert Heijn op Schiphol vandaag feestelijk geopend. De supermarkt aan de Aankomstpassage 36 is nu een flink stuk groter en er is nog meer aandacht voor vers en gemak. De bakkerij is verplaatst en biedt een uitgebreid assortiment. Naast geurend vers brood uit de oven, koekjes en gebak vind je er heerlijke vers belegde broodjes. Ook zijn er diverse sappen en gekoeld fruit: ideaal voor de reiziger. De sushibar is vernieuwd en met maar liefst 24 zelfscankassa's gaat afrekenen nog sneller.

De winkel op Schiphol is uitgebreid met ca. 60 m2 door de hoek toe te voegen waar voorheen Gall & Gall gevestigd was. In de drukste winkel van Nederland is onder andere meer ruimte gemaakt voor de bakkerij, de sushibar is vergroot en het kaas-assortiment heeft een prominente plek gekregen.

"Klanten vinden de winkel echt mooi geworden. We krijgen meteen al veel complimenten", vertelt supermarktmanager Benny van Verseveld. Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Schiphol de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo'n 7.000 euro aan de voedselbank Haarlemmermeer. "Fijn dat we deze organisatie hiermee extra konden ondersteunen", aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn Schiphol is open op maandag tot en met zondag van 5:00 tot 00:00 uur.