HAARLEMMERMEER - Een mooie en gezonde huid, wie wil dat nou niet? Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in beauty. Van een medische pedicure of manicure tot een gezichtsbehandeling of bindweefselmassage. Erna’s Beauty heeft een ruime keuze in behandelingen voor je gezicht en lijf.

Bij ons kan je ook terecht voor huidverbeterende behandelingen, liften zonder snijden of medische pedicure.

Ons team past zich volledig aan naar jouw wensen en huid. En door de persoonlijke benadering, wordt iedere schoonheidsbehandeling van ons uitgebreide aanbod een heerlijk moment om te ontspannen en je huid goed te verzorgen. Het resultaat? Een gezonde en stralende huid!

Erna’s Beauty werkt met exclusieve producten zoals hannah, Nimue en pH Formula, die tijdens de behandeling precies op jouw huid en wensen worden afgestemd. Onze geschoolde huidspecialisten zijn volledig thuis in de huidverzorging en huidproducten. Zo bereiken we samen met jou het beste resultaat.

Helemaal fijn, onze speciale Meet & Treat behandeling. Maak kennis met ons en tegelijk gaan we op zoek naar de meest geschikte behandeling voor jouw huid. Laat je onderdompelen in onze schoonheidssalon. Zien we je snel?