NIEUW-VENNEP - De studio van Personal Fitness Nederland- Nieuw-Vennep is er in geslaagd de 1e plaats in de gemeente Haarlemmermeer te bemachtigen bij de Dutch Fitness Awards binnen de categorie ‘Hoogste waardering Personal Trainer’! Gedurende een maand kon er landelijk gestemd worden op de genomineerde deelnemers en dankzij de vele stemmen en een hoge toegekende waardering heeft de studio voor de 1e keer in het 2 jarige bestaan de Gold award gewonnen.


Uiteraard zijn personal coach Mitchel en zijn medewerkers (Michael en Stéphanie) erg trots met dit behaalde resultaat en willen zij via deze weg dan ook iedereen, maar vooral hun klanten extra bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. De studio is inmiddels ruim 2 jaar gevestigd aan de Westerdreef in Nieuw-Vennep en met hun beproefde Fit for Life methode wordt er gewerkt aan een gezonde leefstijl waardoor mensen zowel letterlijk als figuurlijk weer goed in hun vel komen te zitten. “Een gezonde leefstijl en dit in echt alle aspecten gaan toepassen in je leven waardoor je na onze Fit for life methode deze leefstijl ook moet kunnen vasthouden. En dat is voor ons het belangrijkste aldus Mitchel, “Het doorvoeren van veranderingen in je leven is zeker niet altijd makkelijk, maar wanneer je stap voor stap aan de slag gaat kunnen nieuwe gewoontes worden aangeleerd!” Naast het sporten en de voeding wordt er dan ook hard gewerkt aan de mindset en kunnen er workshops bijgewoond worden. “Het mooiste onderdeel van ons werk bestaat uit mensen echt iets kunnen leren en dingen zien behalen of ervaren die ze vaak zelf niet meer dachten te kunnen behalen. Daadwerkelijk het verschil kunnen maken in iemands kwaliteit van leven”, zo geeft Mitchel aan. Wil jij weten wat Mitchel , Michael en Stéphanie voor jou kunnen betekenen?

Neem dat contact op via de website www.personalfitnessnederland.nl en zoek naar onze locatie of uiteraard via de mail Nieuw-vennep@personalfitnessnederland.nl