HOOFDDORP - Dunweg Uitvaartzorg heeft meer dan 40 jaar als partner van DELA uitvaarten verzorgd in de Haarlemmermeer. Dit hield in dat wanneer een overledene uit de regio een DELA polis had, de uitvaart door Dunweg werd uitgevoerd.

Per 1 september 2022 heeft Coöperatie DELA de samenwerking met Dunweg Uitvaartzorg opgezegd.
Vanwege de overname van Yarden door DELA is er een dusdanig grote organisatie ontstaan, dat men van alle regionale DELA partners afscheid neemt. Vanaf deze datum gaat DELA zelf de uitvaarten in de Haarlemmermeer vanuit Eindhoven coördineren.

Wat betekent dit voor u als u een DELA polis heeft?
Bij een overlijden na 1 september 2022 zal DELA geen gebruik maken van de diensten van Dunweg Uitvaartzorg en de uitvaart zelf uitvoeren. Heeft u vragen? Neem contact op met DELA in Eindhoven (040 – 260 16 01).

Kan de uitvaart ook worden verzorgd door Dunweg Uitvaartzorg?
Het blijft mogelijk om voor Dunweg te kiezen. Dunweg is u graag van dienst en is uitstekend op de hoogte van de plaatselijke gebruiken en mogelijkheden. Dunweg staat bekend om haar betrokken dienstverlening. Als u wenst dat Dunweg uw uitvaart verzorgd, dan gelden er wellicht andere voorwaarden. Er wordt door DELA een bedrag uitgekeerd. Dunweg Uitvaartzorg kan u daarover informeren.

Indien u vragen heeft of verdere informatie wenst, dan kunt u contact opnemen met mevrouw Adri van den Bergh (avandenbergh@dunweg.nl / 023 – 563 35 44).