SCHIPHOL - Op dinsdag 7 juni om 17:00 uur sluit de Albert Heijn op Schiphol tijdelijk de deuren voor een grondige verbouwing. De supermarkt aan de Aankomstpassage 36 wordt een flink stuk groter. Er is nog meer aandacht voor vers en lekker eten en het aantal zelfscankassa's wordt uitgebreid naar 24. De feestelijke heropening van Albert Heijn Schiphol vindt plaats op dinsdag 28 juni om 11:00 uur.

"Klanten zullen verrast zijn. De winkel wordt groter en ruim van opzet. Er is straks nog meer keuze uit verse producten. Veel passanten en reizigers bezoeken onze winkel en medewerkers van Schiphol doen bij ons hun dagelijkse boodschappen. We bieden daarom echt een compleet assortiment", vertelt supermarktmanager Benny van Verseveld.

Veel vers
De supermarkt krijgt een nog groter en gevarieerder versaanbod, van sperziebonen en avocado tot de lekkerste biologische en vega(n) producten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Ook is er een groot aanbod van verse sappen en gekoeld fruit. Bij de bakkerij komt meerdere keren per dag geurend vers brood uit de oven en je vindt er belegde broodjes, heerlijk gebak en chocolade. De nieuwe borrelwand biedt een groot assortiment vleeswaren, kazen en tapas en bij de sushibar wordt de hele dag door verse sushi, sashimi en maki gemaakt.

Veel gemak

In de vernieuwde winkel kunnen klanten nog prettiger winkelen. Er komen grote beeldschermen met informatie over seizoensproducten en verrassende recepten. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes met actuele prijsinformatie. Het zelfscanplein wordt enorm uitgebreid waardoor afrekenen nog sneller gaat en voor een kop koffie kun je straks terecht bij één van de twee koffieautomaten. "Iedereen kijkt uit naar de opening, we zijn benieuwd naar de reacties," aldus de supermarktmanager. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn To Go op Schiphol.