HOOFDDORP – De Albert Heijn in het Hoofddorpse Overbos sluit vrijdag 2 juni om 15:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt, gevestigd in winkelcentrum 't Paradijs, wordt vervolgens flink verbouwd. De vernieuwde Albert Heijn gaat dinsdag 13 juni open. Vanaf 11:00 uur kunnen klanten kennismaken met een moderne supermarkt die ook een sushibar heeft. "Iedereen is van harte welkom om bij de opening aanwezig te zijn", zegt supermarktmanager Mark van Herwijnen. "De bekende hamster komt ook en zorgt voor extra gezelligheid."

Bijschrift: Het team van Albert Heijn Muiderbos. Heel veel vers De verbouwing van de Albert Heijn blijft binnen de bestaande muren. Door de herindeling wordt de winkel wel ruimer. Er komen dertien zelfscankassa's en een uitgebreid versassortiment, met heel veel vega(n) en biologisch. Ook staat er straks een sushibar, waar professionele chefs verse maki, sushi en sashimi maken.

In de verbouwingsperiode zijn klanten welkom bij de Albert Heijn-winkels in de buurt zoals Genderenplein 13, Burgemeester van Stamplein 270 en Markenburg 99 (alle drie in Hoofddorp). Reacties Al vanaf vrijwel de start van 't Paradijs zit Albert Heijn in het winkelcentrum. Sinds 1995 is de supermarkt van franchisenemer Bun. "Onze Albert Heijn staat in een leuke wijk met een gevarieerd aanbod van winkels, en met straks dus ook een nog mooiere supermarkt. We zijn erg benieuwd naar de reacties van onze klanten en hopen iedereen te zien bij de opening op dinsdag 13 juni", aldus de supermarktmanager.