UITHOORN - De provincie Noord-Holland vervangt van 23 tot en met 26 november het asfalt van het brugdek waar autoverkeer overheen rijdt.


De werkzaamheden zijn nodig voor de veiligheid van het verkeer en de levensduur van de brug.

Omleiding autoverkeer 23 tot en met 26 november

Van donderdag 23 november 12.00 uur tot zondag 26 november 23.59 uur is het brugdek afgesloten voor autoverkeer. Autoverkeer wordt omgeleid via de N201 en het Amstelaquaduct. Voetgangers en (snor- en brom)fietsers kunnen gebruik blijven maken van de brug.

  • Vanuit Uithoorn in de richting van Mijdrecht kan autoverkeer rijden via de Koningin Maximaweg, Zijdelweg en N201. Op de N201 rijdt autoverkeer via het Amstelaquaduct en volgt de weg tot aan de N196.
  • Vanuit Mijdrecht in de richting van Uithoorn kan autoverkeer rijden via de N196 in de richting van de N201. Op de N201 rijdt autoverkeer via het Amstelaquaduct en neemt de afrit bij De Kwakel. Vervolgens rijdt autoverkeer via de Zijdelweg naar Uithoorn.
  • Bekijk deze omleidingsroutes (pdf, 48 kB)

Werkzaamheden Busbrug en centrale bediening

In november en december worden de Busbrug en Prinses Irenebrug in Uithoorn ook een aantal dagen afgesloten voor het verkeer vanwege werkzaamheden. Lees hierover meer in dit nieuwsbericht.

Meer informatie

Weggebruikers en bewoners met vragen kunnen contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800-0200 600 (gratis) of via servicepunt@noord-holland.nl. Of volg de werkzaamheden via de regionale Facebookpagina Amstelland en Meerlanden (@AmstellandMeerlanden).