Haarlemmermeerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt5.8 ℃

Marcella van Altena in Hoofddorp

Bezoekadres:

Marcella van Altena

Prins Bernhardstraat 1
2131xj Hoofddorp
0235613527
dansschool@xs4all.nl
http://www.marcellavanaltena.nl/

Marcella van Altena

Het seizoen 2019-2020 start op maandag 30 september 2019 (Reguliere lessen en Vooropleiding) maandag 26 augustus 2019 (Selectie en LaBlast)

Vanaf maandag 16 September start de GRATIS PROEFLESWEEK! Je mag zoveel proeflessen volgen als je wilt, het enige wat we vragen is om je even aan te melden per email: info@marcellavanaltena.nl

Vanaf de start van het seizoen zullen we ook op zondagen leuke workshops aan gaan bieden die voor iedereen toegankelijk zijn. Je hoeft dus niet perse lid te zijn van Marcella van Altena en je kunt voor elke workshop los reserveren. De flyers van de workshops die gaan komen zullen op deze voorpagina worden geplaatst.

Foto's van Marcella van Altena

Marcella van Altena image 1
Marcella van Altena image 2
Marcella van Altena image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Nicolette van Beek
10-09-2019

Review:
Wij zijn zo blij dat we bij deze dansschool terecht zijn gekomen. Waar mijn dochter bij andere dansscholen kinderachtige dansjes kreeg hebben ze hier hele hippe stoere dansen en helemaal met de tijd mee wat de kinderen van nu willen. En ze heeft hier mogelijkheden om te groeien als ze ooit verder zou willen met dansen. Wat als ouders heel prettig is dat je altijd heel snel antwoord krijgt op al je mail.

Geef je beoordeling over Marcella van Altena. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map