De Stichting Salvatoriaanse Hulpactie ondersteunt kleinschalige projecten van missionarissen en ontwikkelingshelpers in de landen in het Zuiden. De steun is ten behoeve van de plaatselijke bevolking om zo tot een structurele lotsverbetering te komen.


De keuze van de projecten gaat vaak uit naar projecten gericht op kinderen, drinkbaar water, medische verzorging en hygiëne, onderwijs, landbouwprojecten, etc.

Met de actie 'financiële kinderadoptie' steunt de stichting vele kinderen in Congo, Rwanda, Uganda, Brazilië, Chili, Paraguay, India, Indonesië, Filippijnen. Wij staan in contact met de tussenpersonen ter plaatse; deze mensen zijn verantwoordelijk voor de kinderen en geven de donaties die wij ontvangen van vele Nederlandse adoptieouders. De kinderen kunnen hiervoor een opleiding volgen en zo aan een mooiere toekomst bouwen. Voor € 16,50 per maand per kind kan u een arm kind of groep kinderen ondersteunen.

In het gratis driemaandelijks informatieblad vindt u onder de rubriek “concrete kreten” een aantal project die u financieel kan steunen.

Vraag gerust meer informatie! info@salvatorhulp.org

www.salvatorhulp.org