HOOFDDORP - In december 2020 hebben huiseigenaren een waardebon ontvangen voor aanschaf van besparende producten. 8.343 mensen hebben deze coupon al ingeleverd. De actie is nu verlengd en aangevuld met een nieuwe actie: ledlampen. In totaal kan er dus voor 140 euro aan kleine energiebesparende producten worden uitgezocht. Gratis!

Besparen op energie
Naast energiebesparende producten zoals radiatorfolie en tochtstrips kunnen gloei- en halogeenlampen vervangen worden door ledlampen. Deze producten helpen allemaal de energierekening te verlagen. De gemeente Haarlemmermeer geeft inwoners een duwtje in de rug richting een lagere energierekening en een duurzamer huis.

Hoe werkt het?
Huiseigenaren krijgen nog een keer een brief. Inwoners die de eerste waardebon al hebben verzilverd krijgen alleen een brief over de actie met ledlampen. Huiseigenaren die eerder de bon niet hebben verzilverd krijgen nog een kans. Zij krijgen een brief met beide waardebonnen erin. Verzilveren van de waardebonnen is makkelijk. Inwoners kunnen kiezen voor een energiebespaarbox vol met handige gas- en energiebesparende artikelen, of een mix van beiden. Dit geldt ook voor de led lampen. Ook online kopen is mogelijk bij een (online) winkel naar keuze, zoals een bouwmarkt. Meer informatie is te vinden via Energieloket Haarlemmermeer.

Het Energieloket helpt mensen verder
Vragen naar aanleiding van de brief over energiebesparing, of zelf energie opwekken? Ga voor gratis en onafhankelijk energieadvies naar het Energieloket Haarlemmermeer.

Stap voor stap op weg naar steeds meer besparing op energie.