HAARLEMMERMEER - Van Badhoevedorp tot Abbenes worden op dit moment zo’n 150 potjes met narcissen bezorgd. Inwoners van de gemeente Haarlemmermeer hebben in groten getale gehoor gegeven aan de oproep via Twitter van het college: ‘Kent u iemand die wel een vrolijke lentegroet kan gebruiken in deze moeilijke tijd? Een zonnig bloemetje voor die alleenstaande meneer of mevrouw? Stuur dan een mailtje naar: narcissen@haarlemmermeer.nl’.


De actie loopt tot 13 maart. Inwoners kunnen tot die datum nog iemand aanmelden via narcissen@haarlemmermeer.nl. Vermeld daarbij naam, adres en woonplaats van deze persoon en een korte motivatie waarom hij of zij een vrolijke lentegroet kan gebruiken.

Bezorging
Bij de gemeente Haarlemmermeer komen vragen binnen over het moment waarop de narcissen worden bezorgd. Het is echter niet mogelijk de precieze bezorgdatum aan te geven. Dit heeft te maken met de voorraad, de mensen die ze brengen en de beschikbaarheid van vervoer. Het kan even duren, maar ze worden echt bezorgd.

Verrassing
Diegene die de narcissen ontvangt, weet niet wie hem of haar heeft voorgedragen. Een verrassing dus! Uiteraard kan de aanmelder na verloop van tijd wel bij de ontvanger informeren hoe hij of zij het vond om de narcissen te krijgen.