VIJFHUZIEN - Goed nieuws: Mud Masters is geselecteerd als officieel Fieldlab-event in samenwerking met de Rijksoverheid! Op 8 mei is het zo ver: eindelijk weer modderhappen en obstacles overwinnen in de gemeente Haarlemmermeer!

Wat is er anders?
Deelnemers doen eerst een gratis coronasneltest. Is die negatief, dan kunnen zij veilig en zonder coronaregels losgaan op het parcours. Speciaal voor dit event komt er één parcours van 7 kilometer, waar Mud Masters van alle niveaus samen uitgedaagd worden. De festivalsfeer, het teamwork en het trotse gevoel bij de finish zijn ‘ouderwets’ lekker! Of misschien nog wel beter dan ooit. Als herinnering aan dit eenmalige event krijgen de Mud Masters een exclusief Mud Masters Fieldlab-shirt en natuurlijk… actiefoto’s!

Tickets: Vol = vol!
Scoor snel een ticket! Er is een beperkt aantal tickets. Stel het aanmelden niet uit, want andere Fieldlab-events waren heel snel uitverkocht of zaten vol.

Marcel Elbertse, voorzitter van de Stuurgroep van het onderzoeksprogramma Fieldlab Evenementen:
Wij zijn heel blij dat we vandaag een nieuwe reeks onderzoeken mogen aankondigen. Het is mooi dat we deze opschalingstesten kunnen doen, waar we eerder opgedane kennis met hogere bezoekersaantallen kunnen toetsen. We realiseren ons terdege dat dit een absoluut voorrecht is, zeker met een blik op het huidige epidemiologische beeld, waar versoepelingen voorlopig nog even uitblijven. Deze nieuwe onderzoeken zijn echter essentieel voor de tweede fase van Fieldlab Evenementen.

Wethouder Marja Ruigrok:
Fantastisch dat Haarlemmermeer meedoet met de Fieldlab van Mudmasters. Ongelofelijk waardevol dat we op deze manier leren om evenementen veilig te kunnen organiseren.

Meer details
Meer details over het evenement volgen binnenkort. Wie in de tussentijd vragen heeft, kan terecht op de website van Mud Masters bij de veelgestelde vragen. Een mail sturen naar het serviceteam via service@mudmasters.nl kan ook.