Binnenkort mag je overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. Woon je in Haarlemmermeer? Kies dan voor Zorg en Zekerheid, jouw regionale zorgverzekeraar.

Wat doet een zorgverzekeraar precies?
Ervoor zorgen dat jij de zorg krijgt die je nodig hebt. Dat doen we door afspraken te maken met de zorgverleners bij jou in de buurt. Met ziekenhuizen, met je huisarts maar ook met je fysio, je tandarts en je diëtist.

Waarom zou ik kiezen voor Zorg en Zekerheid?
Zorg en Zekerheid is al 200 jaar dé zorgverzekeraar voor jouw regio. Wij hebben geen winstoogmerk. Dit betekent dat wij ons alleen bezighouden met de beste zorg bij jou in de buurt. Wij kennen jouw omgeving en de zorgverleners goed. Daarom krijgen we meer voor jou gedaan.

Wat doen jullie nog meer bij mij in de buurt?
Wij hebben een zorgwinkel in Hoofddorp waar je zo kunt binnenlopen. Samen met de gemeente en de huisarts bieden we Welzijn op Recept. Een gesprek met een welzijnscoach wijst je de weg naar nieuwe dingen, vrijwilligerswerk of meer bewegen/meedoen in de buurt. Twee keer goed nieuws: je gezondheid verbetert vanzelf en de huisarts heeft meer tijd voor andere patiënten. Verder steunt Zorg en Zekerheid het Adamas Inloophuis, voor mensen die te maken krijgen met kanker.

Wist je trouwens dat Zorg en Zekerheid in Haarlemmermeer ook samenwerkt met scholen? Zo gaan kinderen meer bewegen en eten ze gezonder. Er zijn drinkwaterprojecten, gratis groente en fruit op school, beweegpleinen. Zwanenburg heeft zelfs een eigen multifunctioneel speelveld en een kinderkookcafé, dankzij Zorg en Zekerheid.

In Haarlemmermeer gaat Zorg en Zekerheid ook bliksemstages en sollicitatietrainingen organiseren voor vmbo-scholen. Zo krijgen zij later een vliegende start op de arbeidsmarkt. En wist je dat je in de regio veilig kunt sporten dankzij onze AED’s en EHBO-pakketten?

Wil je meer weten over zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid? Kijk dan op zorgenzekerheid.nl