SINT MAARTENSZEE - Avonturenparadijs Land van Fluwel opent spectaculaire uitkijktoren.
‘Je weet niet wat je meemaakt’ op een van de nieuwste attracties op Land van Fluwel in Sint Maartenszee. De robuuste uitkijktoren biedt een prachtig uitzicht over de bloeiende bloemenvelden. Spectaculair is niet alleen de hoogte maar zeker ook de 25 meter lange glijbaan. Vanaf 10 meter zoef je naar beneden. Met de trap mag natuurlijk ook….


Het avonturenparadijs in Sint Maartenszee is ook dit jaar weer de ultieme plek voor levensgenieters en avonturiers. Zeker nu er deze winter, naast de uitkijktoren, hard gebouwd is aan een nieuwe skelterbaan en klimparcours waarop kinderen gezekerd klimmen.
Jong en oud trekken verder de stoute schoenen uit en bedwingen het, vorig jaar nieuw geopende, blotevoetenpad, dat zeker voor kinderen ook vol avontuur en klautermogelijkheden zit. Struin 1 kilometer lang over het weidse park en voel de natuur tot in je tenen.

Verwonderen en verrassen!
Land van Fluwel blijkt ook kort na de seizoensopening weer een verrassend avontuur voor jong en oud! De avonturen bieden voor ieder wat wils en verwonderen van 0 tot 100 jaar oud. De avonturen zijn zo gebouwd dat er echt voor elke leeftijd nieuwe uitdagingen zijn. Kinderen spelen, prieken, prutten en verleggen hun grenzen terwijl ouderen ,zeker in deze tijd van het jaar, opbloeien bij al het moois dat de bloeiende bloemenvelden en de geschiedenis van de tulp te bieden heeft. In de Dutch Tulip Experience maak je met een audiotour kennis met de sprookjesachtige geschiedenis van ons bekendste Hollandse icoon: de Tulp!

Bourgondisch genieten
Terwijl de kinderen, na een aantal gezamenlijke avonturen, nog uren spelen in het AvonturenSpeelParadijs en het Verstoppertjesbos is het voor de volwassenen goed toeven op het terras van Restaurant De Kneinsberg. De oude stolp op het terrein biedt naast 47 pannenkoeken volop bourgondische heerlijkheden. Het restaurant is, evenals de cadeau- & souvenirshop, ook te bezoeken zonder het park te betreden.
Land van Fluwel is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

www.landvanfluwel.nl