AALSMEER - Zaterdagavond 12 oktober vond de EML Nationale Finale plaats in Studio’s Aalsmeer. Tijdens deze Nationale finale werden uit 16 finalisten, 8 meiden en 8 jongens, de winnaars gekozen die Nederland mogen vertegenwoordigen tijdens de 36ste editie van de Elite Wereld Finale.

De 8 meiden en 8 jongens, die werden geselecteerd tijdens één van de castingdagen die werden gehouden door heel Nederland hadden de eer om een professionele catwalk show te lopen onder het toeziend oog van familie, vrienden, pers, genodigden en een internationale jury bestaande uit fashion en beauty professionals:

• Nodar Beghiyl: Elite Model Look Nederland
• Suzanne Pots: Elite Amsterdam
• Hanna Hachula: Elite Amsterdam
• Sandy Lowe: Elite Worldwide.

Deze onvergetelijke avond werd gehost door Lieke van Lexmond. Shady Fereidooni was aanwezig als backstage reporter. Danie Bles verzorgde de kleding van de kandidaten, de hairstyling werd verzorgd door het Goldwell team, waardoor de kandidaten met een oogverblindende schoonheid de catwalk betraden. Nynke van der Hauw en Tobias Brouwer wisten de vakjury te overtuigen met hun schoonheid, charme, elegantie en persoonlijkheid.

En het avontuur gaat door! Nynke en Tobias hebben het privilege om samen met de overige EML nationale winnaars van over de hele wereld deel te mogen nemen aan het meest prestigieuze evenement van het jaar: de EML Wereld Finale.