HAARLEMMERMEER - Voor iedereen in Haarlemmermeer is er een speciale zorgverzekering. Eentje die goed is voor jou en de mensen om je heen. Stap voor 31 december over, dan zegt Zorg en Zekerheid je oude zorgverzekering voor je op.


Verwacht je volgend jaar niet veel zorg nodig te hebben? Als je kiest voor een vrijwillig eigen risico biedt Zorg en Zekerheid je een hoge korting: maximaal € 300 per jaar.

Voor € 10 verzekerd voor tandarts en fysio
Zorg en Zekerheid is jouw regionale zorgverzekeraar. We hebben goede afspraken gemaakt met zorgverleners bij jou in de buurt. En hebben de ambitie om van Haarlemmermeer de gezondste regio van Nederland te maken.

Speciaal voor inwoners van Haarlemmermeer is er de aanvullende verzekering AV-Gemak Regio. De drie voordelen:

(1) ruime vergoedingen voor tandarts en fysiotherapie
(2) een vergoeding van maximaal € 25 per jaar als je lid bent van een NOC*NSF-erkende sportvereniging
(3) scherp geprijsd en helemaal online.

Voor € 0,50 per maand ben je met de Module Buitenland verzekerd van 100% vergoeding spoedeisende zorg over de hele wereld. De AV-Gemak Regio combineer je met de basisverzekering Zorg Gemak Polis. Sluit nu jouw AV-Gemak Regio af op www.zorgenzekerheid.nl/gemakregio

Sport jij bij S.V. Hoofddorp, MHC De Kikkers of TV Badhoevedorp?
Juist nu vinden we het belangrijk dat mensen sporten en dat clubs overeind blijven. Met S.V. Hoofddorp, MHC De Kikkers en TV Badhoevedorp zijn daarom extra afspraken gemaakt. Neem jij deel aan de collectieve zorgverzekering? Dan krijg je korting op je basis- en aanvullende verzekering. Daarnaast krijgt jouw club per deelnemend lid een sponsorbijdrage. Zo zorgen we er samen voor dat de leden én de vereniging gezond blijven.

Uniek in Nederland: tandartsvergoeding delen
Bij Zorg en Zekerheid hoef je geen aparte tandartsverzekering af te sluiten. In bijna alle aanvullende verzekeringen zit een ruime tandartsvergoeding. En wist je dat je alleen bij Zorg en Zekerheid de tandartsvergoeding kunt delen? Als de een minder gebruikmaakt van de tandartsvergoeding, kan de ander hiervan profiteren.

Stel, jij en je partner (of een andere betalende medeverzekerde) hebben allebei de aanvullende verzekering AV-Standaard. Dan heb je per persoon per kalenderjaar een tandartsvergoeding van € 150. Deel je de tandartsvergoeding, dan vergoedt Zorg en Zekerheid in totaal € 300. Tandartsvergoeding delen kan al vanaf € 1,50 per persoon per maand.

Ruime vergoedingen voor werknemers in de zorg
Speciaal voor iedereen die in de zorg werkt, heeft Zorg en Zekerheid de vergoedingen voor fysiotherapie en oefentherapie uitgebreid. Omdat wisseldiensten het slaapritme verstoren, biedt Zorg en Zekerheid een extra vergoeding voor een slaapcursus. Ook vergoeden we in alle aanvullende verzekeringen vervangende mantelzorg.

Van de extra vergoedingen kunnen jij en je gezin gebruikmaken als je werkgever collectieve afspraken met Zorg en Zekerheid heeft gemaakt. Meer informatie: www.zorgenzekerheid.nl/zorg