Het najaar is traditiegetrouw hét moment om na te denken over uw zorgverzekering. Gaat u voor de zorgverzekeraar bij u in de buurt? Dan kiest u voor Zorg en Zekerheid, die samen met uw gemeente investeert in gezonde projecten. Die de zorgverleners in uw regio goed kent. En net dat stapje extra zet.

Als u zorg nodig heeft, wilt u zelf kunnen kiezen waar u behandeld wordt. In het ziekenhuis bij u in de buurt. Bij de arts met de kortste wachttijd. Of bij de specialist waarmee u goede ervaringen heeft.

Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, biedt die zorg. We kennen de zorgverleners in uw regio goed. Kunnen net dat stapje extra zetten. Dat komt omdat wij ons sinds 1825 alleen bezighouden met zorg verzekeren. Zonder winstoogmerk.

De beste zorg dichtbij
Wij werken graag en goed met regionale zorgverleners samen. Zo kopen wij de beste zorg in de buurt in. Dicht bij huis, gericht op de kracht van mensen.

Uniek is dat de tandarts standaard is opgenomen in al onze aanvullende verzekeringen. En dat u tandartskosten kunt delen met uw partner. Daarnaast bieden wij in veel aanvullende verzekeringen een tweejaarlijkse gezondheidscheck. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Gezonde regio
Zorg en Zekerheid koopt in uw regio niet alleen de beste zorg in. Ook investeren wij in tal van gezonde projecten, samen met zorgverleners, werkgevers, gemeenten en bewoners. Projecten die mensen gezonder maken en verbinden.

Kent u bijvoorbeeld Jongeren op Gezond Gewicht? Zorg en Zekerheid is al jaren partner en maakt bijvoorbeeld het multifunctionele speelveld en het Kookcafé in Zwanenburg mogelijk. Hier komen kinderen op een leuke manier in contact met beweging, gezonde voeding en met elkaar.

Meer weten over een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid? Klik dan hier.