HAARLEMMERMEER - Met een zorgverzekering van Zorg en Zekerheid draag jij bij aan een gezondere gemeente. Heb jij ook een gezond idee voor jouw buurt? Laat het ons weten en maak kans op een financiële bijdrage.

Zorg en Zekerheid is jouw regionale zorgverzekeraar, al bijna 200 jaar Wij kennen de huisarts, de fysiotherapeut en de andere zorgverleners bij jou in de buurt goed. Samen maken we goede afspraken, voor betere, bereikbare en betaalbare zorg. Voor jou en voor de mensen om je heen. Ook ondersteunen we lokale initiatieven.

Veilig sporten
Sport jij al in een veilige omgeving? Zorg en Zekerheid en het Rode Kruis leren sportclubs reanimeren en eerste hulp verlenen. De Haarlemse Korfbalvereniging HKC ontving een van de Veilig Sporten pakketten. Die bestaan uit een AED, een Sport-EHBO koffer en alle benodigde cursussen. Ook een Veilig Sporten-pakket voor de sportvereniging bij jou in de buurt aanvragen? Stuur ons dan een e-mail voor meer informatie.

Samen met de gemeente
Zorg en Zekerheid werkt al jaren samen met de gemeente Haarlem en Haarlemmermeer. Omdat we elkaar goed kennen, kunnen we inspelen op specifieke vragen die in de gemeente spelen. Dit gebeurt bijvoorbeeld via onze collectieve gemeentepolis. Speciaal voor inwoners met een laag inkomen bieden wij samen een zorgverzekering op maat aan.

Zorg en Zekerheid, de gemeente Haarlemmermeer en de gemeente Haarlem zijn ook al jaren trotse partner van JOGG Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst. Met de JOGG-beweging zetten wij ons in voor een gezonde leefstijl, een gezonde leefomgeving en een gezond gewicht onder jongeren. Want voorkomen is beter dan genezen! Zo is er in Zwanenburg een kinderkookcafé en een multifunctioneel speelveld. Meer weten? Kijk dan op onze website.

Eigen hardloopcircuit
Altijd al willen hardlopen? Speciaal voor jou is er het Zorg en Zekerheid Circuit, het groots hardloopevenement in de Randstad. Al ruim 25 jaar zorgt het ZZ Circuit voor verbinding tussen lopers en hardloopverenigingen bij jou in de buurt. Want iedereen is welkom: jong, oud, beginnende en ervaren hardlopers. Dit seizoen zijn alle lopen virtueel, dus je kunt ook in Haarlemmermeer meedoen. Meer informatie: zorgenzekerheidcircuit.nl

Maak jouw buurt beter!
Heb jij ook een gezond idee voor jouw buurt? Laat het ons weten! Dan maak je kans op een financiële bijdrage. De voorwaarden? Jouw idee gaat over voeding, beweging, ontspanning of verbinding en maakt meerdere mensen beter. Je leest er alles over op zorgenzekerheid.nl/beterinjouwbuurt