NIEUW-VENNEP - Aurelia van Haver mag zich de knapste dame van Noord-Holland noemen. Nadat de Nieuw-Vennepse gisteren de Miss Beauty Noord-Holland-verkiezing won, hoopt ze nu ook gekroond te worden tot knapste van Nederland

"Het was echt geweldig", laat de kersverse Miss weten aan NH Nieuws. "Er hing een goede sfeer in de zaal en ook onderling waren de meiden heel aardig voor elkaar."

Toen de winnaar bekend werd gemaakt, zag Aurelia de presentatrice al af en toe haar kant opkijken: "Ik dacht 'waarom kijkt ze toch', en toen zei ze mijn naam. Ik kon echt niet geloven dat ik het ben geworden. Ik kreeg een mooie kroon met steentjes en een blauwe sjerp", aldus Aurelia. "Het liefst draag ik die sjerp en kroon de hele dag, maar dat zou een beetje raar zijn", grapt ze.

Knapste van Nederland
Nu Aurelia zichzelf de knapste van de provincie mag noemen, zal ze tegen andere provinciale winnaars strijden voor de landelijke titel: "Dat gaat nog moeilijk worden, ik heb al even gekeken en het zijn echt mooie meiden. Ik moet dus aan de bak. De landelijke finale is echt heel groot."

De finale is op 30 augustus.